BACK TO WORK

PROJECT DESCRIPTION

Unabashedly unique, the Accenture office is about breaking the rules and thinking out of the box. This is an office that fulfills and surpasses the client’s brief of encouraging movement and collaboration, where shared workspaces are achieved in a charismatic open plan office, and colorful common spaces, such as the bistro and collaborative area are infused with whimsy that is inspirational but also facilitates high-octane brainstorming. With the design of this office, the Steven Leach Group has set the benchmark in changing workplace practices, creating an exemplary office environment that not only supports the client’s global strategy but also serves as the yardstick by which other projects should measure themselves.

Partners in creative solutions

PROJECT AREA

1, 951 m2

PROJECT LOCATION

Kuala Lumpur, Malaysia