BACK TO WORK

PROJECT DESCRIPTION

Steven Leach Group designed a new 2,000 sq. m. office space for Chevrolet in Thailand.
Occupying one and a half floor of a building located in North Bangkok, the redesigned Chevrolet Thailand office features a colourful and open work environment which helps promote teamwork.
Chevrolet’s new office space is bathed in natural light from floor-to-ceiling windows, uses eco-friendly green-certified carpet and vinyl flooring, energy-efficient LED lighting, and provides flexible, ergonomic workstations that allow for cross-departmental collaboration.
The walls are decorated with creative and inspirational visuals throughout the workspace, celebrating past and present GM and Chevrolet product icons as well as Thai cultural heritage.
Chevrolet’s new office space also offers breakout zones for relaxation and as an alternate workplace, a “town hall” for events and employee meetings, phone booths and quiet rooms.

Partners in creative solutions

PROJECT AREA

2,000 m2

PROJECT LOCATION

Bangkok