BACK TO WORK

PROJECT DESCRIPTION

CIMB needed to bring together teams from disparate parts of departments into one masthead building. The Steven Leach Group created a space with a strong sense of togetherness, and at the same time produced a standardized office module that can be rolled out across all floors. The result is a solid company ethos and a cost effective fit-out. A comprehensive roadmap was also devised for the bank’s relocation with the implementation of strategic workspace study. The dramatic design concept is generated at the ground floor lobby, resonating with the office fit-outs above, templated right down to the workstations. The ‘tree of life’ sculpture at seen at the atrium reflects a strong connection to nature, and a sense of solidity and opulence well suited for a high-end financial firm.

Partners in creative solutions

PROJECT AREA

31, 400 m2

PROJECT LOCATION

Kuala Lumpur, Malaysia