BACK TO WORK

PROJECT DESCRIPTION

Designed by the Steven Leach Group, the main lobby of Citrix Korea has become synonymous with an iconic central square of the “city” complete with a symbolic monument, of an oblique column that seems to grow from the floor.  Moving beyond the lobby, arranged along a common path various function rooms, including a Training Room, Meeting Rooms and a Café are set up along the sides. Making the best use out of the seven-meter ceiling height, the open office was dramatically divided vertically evoking tall urban buildings. This design approach enabled creating secure private spaces, and also opportunities for magnificent views outwards to the windows. Meeting rooms and working areas are arranged into blocks, which punctuate the open office area, creating an effective and efficient spatial composition.

Partners in creative solutions

PROJECT AREA

1,400 m2

PROJECT LOCATION

Seoul, South Korea