BACK TO WORK

PROJECT DESCRIPTION

Citrix Systems, a global Client and leader in innovation amongst technology enterprises partnered up with Steven Leach Group to design a new office reflective of their industry status.
Through effective design developments and innovative construction techniques, we were able to provide Citrix with a comfortable, innovation encouraging and environmentally friendly office space.
Innovation comes from effective communication. As such, the design facilitates a higher level of connectivity between staff. All areas are geared towards enabling exchanges of ideas and nurturing creativity with centralized hubs on the ground and second floors.
In order to maximize space efficiency, transformable spaces were designed, allowing for use of all areas throughout the working day. Larger areas such as the staff lounge and training rooms were designed to be divided with operable glass partitions, to facilitate mixed use by smaller groups when the main facilities are not used.

Partners in creative solutions

PROJECT AREA

20,000 m2

PROJECT LOCATION

Nanjing, China