BACK TO WORK

PROJECT DESCRIPTION

In a continued creative partnership with Porsche, the opportunity was provided to help contribute to a strong branding with an optimized showroom concept. The design brief was to establish an exclusive, brand adequate environment to enhance the customer experience. An increase in brightness within the showroom along with a design for enhanced comfort combined to optimize the customer experience whilst maintaining usage privacy. Working within the existing parameters, there was no change in fundamental form, function or building materials with the exception of carpeting and partitions. Functional requirements remained constant translating into a perfect blend of old and new concepts to create a new, substantially different space.

Partners in creative solutions

PROJECT AREA

760 m2

PROJECT LOCATION

Gyeonggi-Do, South Korea