BACK TO WORK

PROJECT DESCRIPTION

As a long-term partner in Volvo Car Group’s showroom designs and a leader in workplace strategy, the SL+A team made the perfect match for infusing the concept of “Designed Around You – [email protected]” into its brand new office space located in the Gangnam District of Seoul.
Adaptability and convenience were paramount for creating an attractive workplace environment designed around people. Inspired by the sleek exterior of luxury cars, the SL+A Seoul design consultancy and project management teams decided to adopt the Volvo car look: cool on the outside but warm on the inside. Incorporation of smooth lines and dynamic shapes into each area of the office along with high shine metallic lacquer finishes and impressive chrome elements give off maximum visual impact. Simple, natural materials were utilized to create a warm base. To connect with the concept of designing around people, opportunities for team members to interact with one another was a focal point in the design.

Partners in creative solutions

PROJECT AREA

730 sqm

PROJECT LOCATION

Seoul, Korea