BACK TO WORK

PROJECT DESCRIPTION

Designed by the Steven Leach Group to reflect the setting and the prestige of the Suria KLCC Shopping Centre as an entity in the urbanscape, a premier office space was designed for the mall management’s office. The outcome is a statement to be made both in terms of practicality and comfort. With a high level of finishing evident throughout the space, the office boasts a quality look and feel right from the opening of the lift doors opening onto a luxurious reception area. Throughout the space, Suria KLCC’s corporate purple is applied to good effect, never overwhelming but always elegant, providing a strong sense of corporate identity. The open plan office is complemented by the glass meeting room walls allowing light to shine through into all areas of the space allowing for a more sustainable design.

Partners in creative solutions

PROJECT AREA

1,329 m2

PROJECT LOCATION

Kuala Lumpur, Malaysia