BACK TO WORK

PROJECT DESCRIPTION

Designed to be a vibrant workplace that promotes teamwork in the modern era, we created flexible and multi-functional space. To fulfil the needs of such dynamic company, open office spaces will promote learning, generate new approaches to work and nurture a stronger company culture. We took this opportunity to raise Cushman & Wakefield’s identity as a leading property company, reflected through an office that was youthful, fun and energetic.

SL+A commissioned a one-of-a-kind ‘property themed’ art piece for the newly designed office in collaboration with both our client and a professional artist. In the spacious 1,700 square meter space, visitors are welcomed with a bright and colorful skyline scene of Hong Kong harbor on a sunny day. By placing the artwork at the entrance, the visitors are immediately drawn to it.

A sense of energy and electric force that brightens up the office is provided by the lighting fixtures selected to complement the bespoke ceiling paneling. A custom plywood surface with charging stations seamlessly hugs the circumference of the building, leaving unobstructed views of the floor to ceiling windows

CONTACT US

Partners in creative solutions

PROJECT AREA

1,700 sqm

PROJECT LOCATION

Hongkong