BACK TO WORK

PROJECT DESCRIPTION

Located at the tallest building back in 2000s. ’63 Square’ is one of the most recognizable landmark silhouettes of the Seoul skyline. The two-story unit consists of a total area of 2,112 square meters and needed to be cohesive as both a welcoming customer lounge and a versatile workspace for teams and individuals. Using the large windows to look out onto the city, we proposed a floor plan that would open up the space and maximize natural light. A large, bright, and airy space allows for maximum enjoyment of the surroundings and panoramic views. The two floors are connected by the addition of a Grand Staircase that forms a flexible connection between the lounge space and workspace.

Highly polished wood elements lends a sophisticated and luxurious feel to the open lounge. Multiple meeting rooms are able to accommodate the diverse needs of a multifunctional office for private events, casual meetings, or for relaxing. Each room contains different combinations of furniture and equipment for effective and successful meetings.

CONTACT US

Partners in creative solutions

PROJECT AREA

2,112 sqm

PROJECT LOCATION

Seoul