BACK TO WORK

PROJECT DESCRIPTION

Designed to be a quirky space that excites shoppers and stimulates the senses, the Quayside Mall features colour choices that helps to guide patrons to navigate the mall with ease. Each lift lobby is assigned a specific colour theme so shoppers can always find their way back to their entrance doors. In addition, the iconic pink is carried through many design elements, from the flamingo structures, pink escalator handrails and even to the toilets! Washrooms have distinctive designs and utilizes fun colours and graphics to add visual interest.

As the newest and largest shopping mall in the Kota Kemuning area – the SL+A team added several interesting details that make the Quayside Mall the talk of the town. Balconies looking out into the floors below were designed with void edges containing irregular shapes, featuring different angles and dimensions to mimic the silhouette of a lake. The irregularities at the void edges make the space extremely photogenic – the photo-taking opportunity means many different results for camera-savvy visitors commemorating their visit!

“Keep Calm and Be Flamazing” – Quayside Mall, 2021.
See more: https://www.sla-group.com/the-pulse-of-twentyfive-7/

Partners in creative solutions

PROJECT AREA

160,000sqft

PROJECT LOCATION

Kuala Lumpur, Malaysia