BACK TO WORK

PROJECT DESCRIPTION

To maximize employee’s health and work engagement we expressed a workplace natural sequence by keeping together plants and maximum natural daylight. Around the themes of spring, summer, autumn, and winter, the office provides many unique and varied work spots, creating a natural flow for employees throughout the office with the aim of fostering collaboration.There is no one place with the same design in the office, so employees can always explore new settings with a fresh feeling. The client area and the work cafe emphasize biophilic design to be aware of the theme of nature.

As a result of the activity-based workstyle concept we gave strong consideration to functional aspects like zoning, noise control and visual separation. This office is designed so as to create a virtuous cycle in which the desire to put employees first is conveyed throughout the workplace, which in turn leads to enhanced employee motivation and productivity, which in turn leads to improved products for patients.

CONTACT US

Partners in creative solutions

PROJECT LOCATION

Japan